Wellness-startupen Lonndeu utvalda till premium popup-butiken “Gifted Woman” i Westfield Mall of Scandinavia.

Lonndeu är ett svenskt aromaterapi- och wellness-bolag som grundades av Sheida Tilles och Lilian Wretenfeldt 2021. Bolaget fick en rivstart när de antogs till Googles inkubatorprogram #WeStart för kvinnligt grundade företag. Nu har de nått en ny milstolpe då deras produkter blivit utvalda till Depart.a.mental:s premium popup-butik “Gifted Woman” i Westfield Mall of Scandinavia.  

Depart.a.mental är ett initiativ av Unibail-Rodamco-Westfield, Boys Don’t Cry, Kurppa Hosk & Slash.ten production som lyfter ett tjugotal kvinnligt grundade företag inom områden som mode, skönhet, wellness, hem och dekor. Bland de övriga företagen som frontas i butiken finns bland andra Mantle, Sniph, Mockberg och Blue Billie.

“Vi är otroligt glada över att Lonndeu finns i Depart.a.mental butiken med så många andra varumärken grundade av talangfulla kvinnor. Att finnas i Sveriges största köpcentrum är såklart en fantastisk chans att nå ut till fler. Vi märker ett ökat intresse för wellness och aromaterapi så vi tror verkligen att Lonndeus produkter ligger rätt i tiden. Konsumenter efterfrågar rena, naturliga och rätt producerade material och alla våra eteriska oljor är 100% rena, naturliga, ekologiska och veganska”,ger Sheida Tilles.

“Eteriska oljor är alltså en koncentrerad doft som är helt naturlig till skillnad från doftoljor som är syntetiskt tillverkade och ofta används för att doftsätta många hushålls- och skönhetsprodukter - men som innehåller kemikalier”, fortsätter Lilian. “Vi vill krossa myten om att aromaterapi enbart är spaupplevelser och något som är riktat mot kvinnor. Vi tror att aromaterapi behöver ta ett större kliv in i vardagslivet hos den moderna människan för att balansera överflödet av intryck, stillasittandet och bristen på natur”.

Popup-butiken Gifted women finns i Westfield Mall of Scandinavia och är öppen mellan 22/11/2022 till 04/01/2023 

Lonndeu är ett svenskt aromaterapi- och wellnesbolag som tillverkar rena och naturliga aromaterapiprodukter för att hjälpa till att uppnå inre välbefinnande. Företaget grundades 2021 av Sheida Tilles och Lilian Wretenfeldt.

www.lonndeu.com  
info@lonndeu.com

Newer Post →